Pesedistul Tucunel cere declararea decesului Aliantei la Brasov

Pesedistul Tucunel cere declararea decesului Aliantei la Brasov

0 117

Liderul Organizatiei Municipale PSD Brasov, Nicolae Tucunel, a facut referire la criza in care se afla Alianta D.A.. Tucunel a apreciat ca situatia de la centru din PD si PNL se va transmite si in teritoriu, inclusiv la Brasov. „Stim ca Alianta nu functioneaza in judetul nostru si cred ca este timpul ca, in sfarsit cei doi lideri, George Scripcaru (PD) si Aristotel Cancescu (PNL), sa transeze definitiv aceasta problema”, a spus Tucunel.


?


La randul sau, secretarul pe probleme de comunicare al PSD Brasov, Mihai David, a sustinut ca primele semne ale scandalului deschis din PNL-PD la Brasov s-au facut simtite luni, la plenului Consiliului Local. „Vreau sa imi exprim satisfactia ca dupa mai bine de 3 ani de liniste si voturi pe banda rulanta se discuta in contradictoriu. Armonia perfecta de pana acum era anormala. In acest fel se vor lua, poate, decizii mai bune, bazate pe realitate si nu pe visele unor lideri de partid”.


?


Fara intalniri comune


?


Liderul PNL Brasov, presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, a recunoscut ca, „din pacate, Alianta D.A. nu mai functioneaza in plan local de mai bine de un an: Nu mai avem intalniri comune, nu ne mai preocupam sa ne armonizam strategiile. Nu pot sa spun cand se va destrama Alianta D.A. la Brasov, dar cu siguranta o importanta foarte mare va avea ceea ce se intampla la varf, in Capitala. Lucrurile vor avea reverberatii si in teritoriu”.


In schimb, presedintele democratilor brasoveni, George Scripcaru nu a dorit sa comenteze relatiile pe care le are cu partenerii locali de Alianta.


M.O.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.