Pesedistul Negoita o umileste pe Ridzi

Pesedistul Negoita o umileste pe Ridzi

0 167

Pentru ca au gasit o gaura in platosa PD-L, in Comisia privind smecheriile – sau nu, ceea ce nu prea pare probabil – ministrului Ridzi, pesedistul Robert Negoita si-a dat drumul gurii si, probabil, si nadufului adunat de cand vistavoii coalitiei, in frunte cu Basescu, se cam uita de sus la restul lumii, si a afirmat despre ministrul Tineretului: „Sunt condus de un ministru pe care eu nu l-as fi angajat nici receptioner”.
In timpul audierii secretarului de stat Razvan Bobeanu, social-democratul Robert Negoita s-a intrebat cine este responsabil cu conducerea mai multor directii din Ministerul Tineretului si Sportului, in conditiile in care „avem un ministru care nu face nimic si nu a facut nimic la viata ei”.
Vi se pare ca Negoita greseste? Chiar nu a facut nimic la viata ei Monica Ridzi? Atunci de ce mai este anchetata? Nu cumva a bagat prea adanc zvastul unde nu trebuie?

„Ati luat-o pe aratura”, a intervenit democrat-liberalul Gelu Visan, care s-a lansat in acuzatii la adresa lui Negoita, legate de specula imobiliara. „Eu ma pricep la mai mult decat ce spuneti dumneavoastra”, a replicat, amuzat, Negoita.
Nu vad care-i buba in chestia cu specula imobiliara. Daca-ti umbla putintel mintea si ai si ceva bistari in plus, cumperi mai ieftin si, cand ai ocazia vinzi mai scump. Asa se procedeaza in toata lumea.

Visan i-a cerut lui Negoita sa prezinte scuze pentru jignirile aduse ministrului Tineterului si Sportului, insa Negoita a continuat sa afirme ca si-a spus doar punctul de vedere, pentru ca in ziua respectiva isi uitase acasa traista cu scuze.

„Vin dintr-o zona reala si am o perceptie reala asupra pietei. Vreau sa-mi manifest surprinderea, ca eu nu am sesizat unde am jignit pe cineva. Ati sarit ca arsi cand am spus eu ca un ministru, conform CV-ului, a vandut pufuleti sau Eugenii pana acum, ca altceva nu am vazut sa fi facut, iar dumneavoastra nu v-ati sesizat in niciun fel cand un coleg al dumneavoastra l-a facut prost pe un coleg al meu”, a protestat Negoita, in timp ce Alina Gorghiu incerca, fara succes, sa puna capat altercatiei verbale care se derula in prezenta secretarului de stat invitat la audieri.

„Mi-e frica, sunt condus de un ministru pe care eu nu l-as fi angajat nici macar receptioner”, a continua Negoita, starnind revolta democrat-liberalilor Gelu Visan si Dan Zatreanu, care au parasit sala, pentru ca sunt din acei tipi pe care ii supara adevarul.
Iar lucrarile comisiei continua.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.