PESEDISTUL CONSTANTIN NITZA II VREA FUNCTIA LUI…ADRIAN NASTASE!!

PESEDISTUL CONSTANTIN NITZA II VREA FUNCTIA LUI…ADRIAN NASTASE!!

0 1067
Vacantarea functiei de sef al Consiliul Naţional al PSD (CN), dupa „pedepsirea” lui Adrian Nastase, recunoscut pana si de dusmanul declarat, Traian Basescu, ca fiind cel mai bun premier din ultimul sfert de veac, pare sa se apropie de sfarsit. Lipsa titularului s-a cunoscut in performantele poilitice ale partidului. Cea mai mare pierdere, alaturi de lipsa totala a performantelor parlamentare, ramane cea doctrinara, departarea de principiile social-democratiei. La aceasta se aduga si sprijinirea baronilor abonati la banul public pe care Nastase mai reusea sa-i tina in frau.
CN- PSD se va reuni în 20-21 martie pentru a-şi alege preşedintele, dar şi pentru a dezbate modificările la Statut. Şefia acestui for este deja disputată, potrivit unor surse social-democrate, de Rovana Plumb, Gheorghe Nichita, Valeriu Zgonea, Marian Oprişan, dar şi – N-O SA CREDETI – de CATRE deputatul braşovean, fostul ministru, Constantin Niţă. Acesta deţine deja funcţia de vicepreşedinte al PSD la nivel naţional.
Nita Constantin, om de afaceri local pana in anul 2000, perioada in care a detinut cateva functii de nivel judetean pe la tineret/turism si RAPPS. Legat de conturi si bunuri imobiliare, Nita C. este fara „COTATIE”, nu figureaza in topurile celor mai bogati brasoveni/romani, desi sunt multi care spun că ar fi mai bogat decat Scripcaru sau Cancescu, asta ca sa dam doar doi lideri politici judeteni, cu functii similare la nivel national in partidele din care fac parte.
Politic C. Nita este inca din 1997 şi preşedintele filialei braşovene a formaţiunii care se autointituleaza ca partid social-democrat. Si, din cate se vede, functia politica l-a propulsat in functii si demnitati publice din care… nu s-ar da dus!
Regulamentul privind depunerea candidaturilor pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional va fi discutat, luni, în Biroul Permanent Naţional al PSD. Pe agenda se mai afla procedura de alegere a preşedintelui şi propunerile privind modificarea Statutului.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.