Pesedistii vor afle daca sunt la putere sau in opozitie

Pesedistii vor afle daca sunt la putere sau in opozitie

0 69


Asa cum s-a anuntat, stafful PSD (atata cat va fi dispus sa se miste la ordinul lui Geoana) se va afla la Bran pentru a discuta strategia PSD pentru viitoarele alegeri. Se pare insa ca pana la strategia pentru alegeri, multi dintre liderii de la centru si din teritoriu ai PSD vor sa afle care-i strategia actuala si daca partidul e in opozitie sau la putere.


Urmare a intalnirii presedintilor de Consilii Judetene de la Mamaia, sefii forurilor judetene apartinand PSD au avut o intalnire unde au discutat acest aspect si i-au cerut lui Geoana o atitudine ferma impotriva Guvernului, cerand chiar initierea unei motiuni de cenzura. „Orice partid e ori in opozitie, ori la putere. Gasiti o formula ca sa rezolvam problema asta”, i-au cerut social-democratii lui Mircea Geoana, fortat sa recunoasca o anumita”ambiguitate” a pozitiei actuale pe scena politica.


Totusi, se pare ca nici de la Bran social-democratii nu vor pleca lamuriti, de intalnire lisind cativa grei ai partidului, printre Ion Iliescu, Ioan Rus, Cristian Diaconescu, Vasile Dincu. Ramane pentru septembrie, la Consiliul National!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.