Pesedistii brasoveni se incontreaza pe pista Aeroportului

Pesedistii brasoveni se incontreaza pe pista Aeroportului

0 424

Inconjurat de moastele PSD, proiectul Aeroportului risca sa moara cu panglica la terminal netaiata. Proaspatul demisionar Mihai Sturzu le bate obrazul fostilor colegi brasoveni ca nu au votat amendamentul privind finantarea lucrarilor

Inconjurat de moastele PSD, proiectul Aeroportului risca sa moara cu panglica la terminal netaiata. Proaspatul demisionar Mihai Sturzu le bate obrazul fostilor colegi brasoveni ca nu au votat amendamentul privind finantarea lucrarilor. Pesedistii de sub Tampa spun ca votul ar fi fost degeaba, in conditiile in care nu sunt bani la buget.
Deputatul Mihai Sturzu a cerut si Parlamentului, printr-un amendament la legea bugetului de stat, sa aloce 40 de milioane de lei necesari construirii Aeroportului de la Ghimbav.
Nici chiar parlamentarii PSD de Brasov nu i-au votat insa amendamentul.
Razvan Popa, presedintele organizatiei municipale, sustine ca nici nu avea rost sa se voteze acest amendament si constata singur ca in jurul proiectului este doar multa vorbarie si batalie electorala pe imagine.mihai sturzu
Ultimul incident PSD pe tema aeroportului de la Ghimbav demonstreaza inca o data ca alesii se inghesuie la declaratii despre proiect dar se abtin de la vot cand nu le vine la socoteala sa sustina amendamente ale adversarilor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.