Pesdistii candideaza pentru Statele Unite ale Brasovului!

Pesdistii candideaza pentru Statele Unite ale Brasovului!

0 582

Liderii PSD reuniti in Biroul Politic National, au validat candidatura la postul de primar al Brasovului a lui Razvan Popa, pe care seful lui de partid il considera Obama de Brasov. Ce-i drept, si seful cel mare al PSD, Liviu Dragnea, l-a reevaluat pe Popa, pe care nu l-ar fi votat in urma cu doar cateva luni

Liderii PSD reuniti in Biroul Politic National, au validat candidatura la postul de primar al Brasovului a lui Razvan Popa, pe care seful lui de partid il considera Obama de Brasov. Ce-i drept, si seful cel mare al PSD, Liviu Dragnea, l-a reevaluat pe Popa, pe care nu l-ar fi votat in urma cu doar cateva luni.
Cu ocazia precedentei vizite la Brasov, la sfarsitul anului trecut, Liviu Dragnea declara ca nu ar pune stampila pe niciunul dintre pesedistii aflati atunci pe lista, printre care aflau Răzvan Popa, Marius Dunca sau medicul Dan Grigorescu.
Pe modelul Basescu, cel care l-a ridicat in sclavi pe hulitul Gabriel Oprea la scurta vreme razvan popa2dupa ce il facuse lacheul lui Adrian Nastase, si Dragnea a dat-o la intors in privinta lui Popa, chiar la Brasov, unde nu daduse doi bani pe el.
Daca Dragnea n-a facut decat sa reitereze o veche si jenanta marota politica, Constantin Nita a fost ceva mai original. In opinia presedintelui social-democratilor brasoveni, pe Popa il ajuta mult fata. Intr-un moment de proasta inspiratie, Nita l-a luat pe dupa umeri pe subalternul sau si a destainut presei cu inocenta si gogomanie ca porecla lui Popa in partid ar fi Obama de Brasov.
Răzvan Popa are 37 de ani; este consilier local si a fost viceprimar al Brasovului timp de 2 ani.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.