Perversiuni in parohia Papei Basisc I

Perversiuni in parohia Papei Basisc I

0 100
Ce asemanare este intre codul portocaliu de pe terenul intalnirii de fotbal dintre Olanda si Romania 4-0 si cel declansat in Romanika pedelista a lui Blaga, Udrea si Basescu? Morile de vant, cu pietrele lor adiacente. Si, poate, scorul. Dar asemanarile se opresc aici. Daca batavilor le bate vantul din plin in panzele morilor, care macina fara efort faina calificarii, la moara PDL s-au petrecut fapte incalificabile, care vor atarna mai ceva ca bolovanii de rau de gatul portocaliilor.
Care dintre usurarile oranj o fi fost mai mare? Cea resimtita de morarul Traian care s-a lepadat de balastul PDL sau cea a buldogului Blaga, scapa din lesa de stapanul lui absolut? Pana se lamuresc lucrurile in ograda PDL, Traian face curat in curte.
In Curtea Constitutionala, unde a reusit sa-l vare pe supercontestatul Daniel Morar, si sa incline astfel balanta in favoarea lui printre purtatorii de robe stacojii. Mai tari decat cardinalii care l-au ales deunazi pe papa Francisc si care vor stabili de-acum, de cate ori vor avea ocazia, ca divinul Basisc este deasupra tuturor si ca eventuala lui suspendare n-ar face decat sa-l urce mai aproape de cerul din care s-a pogorat peste noi dintr-un norisor portocaliu.
Ar trebui sa se teama, insa, dupa ce Vasile Blaga tocmai i-a tras de sub picioare covorasul PDL, care nu se va mai rula in fata tiranului daca dusmanii il vor mai suspenda o data.
Nu-i nimic, zice presedintele. Nu mai are norisor, nu mai are covoras, dar va pune piciorul pe platforma fermecata creata din porunca prezidentiala de obedientul Cristian Diaconescu.
In PDL-ul ramas sa se sfasie intre tabara lui Blaga si cea a Elenei Udrea, nu se stie insa din ce parte bate vantul. Desi, oarece previziuni meteo-politice parca se pot face. Vajgaul vine de la USL, care se hraneste si el din ciclonul FSN.
Lipsiti de imaginatie, ambele factiuni se acuza ca fac jocul uselistilor si, mai rau, al fesenistilor lui Iliescu. Incapabili sa faca o opozitie veritabila regimului USL, partizanii rataciti ai schimbarii de la PDL se opintesc unul impotriva celuilalt, sperand ca suporterii sa confunde agitatia cu opozitia.
Daca violul nu e dragoste, cum constata Blaga, in relatie cu presedintele, pedelistii se pot consola cu perversiunile cu mana dreapta facute de Traian Basescu cand isi lua adio de la PDL.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.