Permis pentru cumparat tigari

Permis pentru cumparat tigari

0 69

Nu va speriati! Nu tara noastra doreste sa imlementeze aceasta metoda. Dupa ce cu greu ne comformam in crearea de spatii pentru nefumatori la locurile de munca sau in locurile publice, o astfel de actiune ar bulversa total autoritatile romane.


??????????? Ideea a venit mai multor consilieri pe probleme de sanatate din Marea Britanie, care au propus ca dependentii de tutun sa plateasca 10 lire sterline pentru un card pe baza caruia sa li se permita cumpararea tigarilor. Aceasta propunere este considerata „absolut revoltatoare” de organizatiile care apara drepturile fumatorilor, care sustin ca, in Marea Britanie, taxa pentru produsele din tutun este si asa foarte ridicata.
??????????? Potrivit BBC, ideea de a introduce acest permis ii apartine presedintelui Organizatiei Sanatatii din Anglia, profesorul Julian Le Grand. El a recunoscut ca aceasta initiativa prezinta anumite inconveniente, avand in vedere ca toti fumatorii trebuie sa se inscrie in fiecare an pentru a obtine permisul pe baza caruia poate cumpara tigarile. Totusi, Le Grand sustine ca masura i-ar descuraja pe multi britanici sa mai fumeze.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.