Perioada favorabila pentru adoptarea Legii ANI

Perioada favorabila pentru adoptarea Legii ANI

0 163

Cum spiritele de pe scena politica s-au mai calmat, o data cu izolarea momentana a presedintelui Traian Basescu, liderii partidelor parlamentare ar putea ajunge la un acord si in ceea ce priveste mult-dezbatuta lege ANI.


Presedintia se arata optimista si considera ca Legea ANI ar putea fi dezbatuta si adoptata pe 9 mai.


Acest subiect a fost discutat intr-o intalnire intre presedintele interimar Nicolae Vacaroiu, premierul Calin Popescu Tariceanu si presedintii celor doua Camere ale Parlamentului. Presedintia mentioneaza ca acordul liderilor partidelor parlamentare participante la intalnirea de la Cotroceni de saptamana trecuta, cat si stadiul proiectului de lege privind Agentia Nationala de Integritate aflat pe agenda Senatului, in calitate de Camera decizionala, se constituie in premise favorabile ca, pe 9 mai, acest proiect de lege sa fie dezbatut si adoptat de plen.


Membrii Comisiei pentru drepturile omului din Senat au dat, miercuri, vot final pe legea ANI, urmand ca luni, 7 mai, sa se intalneasca si cu Comisia juridica, pentru adoptarea unui raport comun, dupa care initiativa legislativa va intra in dezbaterea plenului.


?


Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.