PERICOL JIHADIST PRIN BALCANI? WOW !!

PERICOL JIHADIST PRIN BALCANI? WOW !!

0 695
Premierul francez Manuel Valls a declarat că 10.000 de europeni s-ar putea alătura grupărilor jihadiste din Siria și Irak până la sfârșitul anului, transmite AFP.
„Există în prezent 3.000 de europeni în Siria și Irak. Dacă facem o proiecție pentru lunile următoare, s-ar putea ajunge la 5.000 până la vară și, fără îndoială, la 10.000 până la sfârșitul anului.
Vă dați seama de amenințarea pe care o reprezintă aceștia?”, a afirmat ingrijorat Valls, într-un interviu acordat jurnaliștilor francezi.
Da,ne dam seama caci numai in Franța, 1.400 de persoane, în special tineri, ar fi în „DETASAMENTELE terorii” din această situație: unele se află în Siria și Irak, altele au revenit în Franța sau încearcă prin Balcani (!) să se alăture jihadiștilor. „Cifra s-a dublat într-un an”, ne spune premierul. Wow!! Dar de ce pleaca din Franta ,ca… cetateni francezi ,acesti jihadisti cu apucaturi atat de odioase,dupa ce,in tara cea mai generoasa cu minoritatile au beneficiat de afirmarea fara margini a „drepturilor omului” si s-au „integrat”spiritului european? Ce le lipseste,sau ,de fapt,ce nu le convine acestor ne-europeni?
Belgia, Olanda, Danemarca sau Marea Britanie au de asemenea numeroși jihadiști printre cetățenii lor. Potrivit The Sunday Telegraph, aproape jumătate din cele circa 700 de persoane considerate ca fiind „jihadiști periculoși” de către serviciile secrete britanice și care s-au deplasat în teritoriile controlate de gruparea Statul Islamic s-au întors în Regatul Unit.De vina ,evident ,sunt si… romanii,pe teritotiul carora,se realizeaza o parte din acest tranzit al terorii.dar si bulgarii ,grecii,turcii…Cum sa-i mai bagi in …Shengen?
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.