Pericol de intoxicare in Fundatura Harmanului

Pericol de intoxicare in Fundatura Harmanului

0 105

Mare vanzoleala in Fundatura Harmanului, strada care duce din sosea spre Depou, atingand vecinatatea Grupului Scolar CFR.
Astfel, efective importante ale Politiei, echipaje numeroase ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, ale Garzii de Mediu, ale Serviciului de Ambulanta si SMURD aproape ca s-au calcat pe picioare datorita unei alerte pe Fundatura Harmanului, langa DN 11.
Cine a fost pe acolo stie ca, pe langa blocuri si case, in zona se afla o gramada de depozite si alte asemenea locatii ale unor societati comerciale, ca de aia este marginea orasului. Iar din curtea unui asemenea depozit, mai precis a unui centru de colectare de fier vechi, se degaja un fum galben, inecacios, suspectat a fi clor gazos. Acest fum venea de la:niste butoaie depozitate acolo si necuratae de firma care trebuia sa se ocupe de curatarea lor de resturile solutiei chimice care fusese transportata in ele.
Doi barbati care lucrau in apropiere au fost gasiti intoxicati de la fumul si gazul emanate si au avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta, iar pe o raza de 500 de metri au fost afectate toate firmele, dar si locuitorii blocurilor aflate chiar langa centrul de colectare a fierului vechi.
Zona a fost imediat izolata, pana la curatarea tehnica si neutralizarea substantei.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.