Performanța istorică: cel mai mic șomaj din ultimii 30 de ani!

Performanța istorică: cel mai mic șomaj din ultimii 30 de ani!

Deși nu prea îți vine să crezi, așa este. Cifrele sunt oficiale, recunoscute la nivelul UE!
Da, este un adevar: Rata șomajului a scăzut la doar 3% în luna martie, anunță PSD într-un mesaj dat publicității.
Rata șomajului a coborât la 3,19%, în martie 2019, raportează oficial si ANOFM – Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Rata somajului la Brasov a coborat la 2,27%

Numarul somerilor brasoveni a rămas intr-o continua scadere. La finalul lunii ianuarie, AJOFM avea inregistrati 5.948 de someri, dintre care doar 1.016 primeau indemnizatie. Mai putin de jumatate dintre someri erau femei, in timp ce peste 70% dintre persoanele aflate in cautarea unui loc de munca proveneau din mediul rural.
De asemenea, rata somajului era de 2,27%, cu 0,53 puncte procentuale sub valoarea inregistrata cu exact un an in urma si cu 1,05% mai putin decat media pe tara.

Această performanță este rezultatul firesc al creșterii economice care în guvernarea noastră se simte-n deja și în buzunarele și viața oamenilor.
Este un fapt real că salariul mediu net este acum mai mare cu peste 50%  față de cât era în guvernarea Cioloș, că pensia medie s-a majorat cu 28% și că puterea de cumpărare a crescut consistent.

 „Oamenii au mai multi bani, o duc mai bine!  Vom continua să ne batem pentru bunăstarea românilor și dezvoltarea țării. Pentru că România și românii merită mai mult!”, susțin social-democrații.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.