PER Brasov a dat o mana de ajutor la igienizarea canionului

PER Brasov a dat o mana de ajutor la igienizarea canionului

0 63

Sambata, un grup de membri ai Partidului Ecologist Roman filiala Brasov, printre care si candidatii PER la Presedintia Consiliului Judetean si Primariei, Iancu Vespasian Augustin si Magureanu Radu Caius, s-a alaturat voluntarilor convocati de Clubul Montan Floare de Colt, in actiunea de ecologizare a Canionului 7 Scari.
Echipati cu pelerine purtand insemnele partidului, ecologistii brasoveni s-au inarmat cu saci si manusi de cauciuc si si-au luat in primire zona indicata de organizatori strangand gunoaiele lasate in urma de turisti.
Evenimentul a fost un succes, vremea buna ajutandu-i pe participanti sa-si incheie misiunea cu succes. Zeci de saci de deseuri, sortate pe categorii, au fost preluate de serviciul de salubritate al Primariei Sacele, coorganizator al manifestarii.
Membrii PER s-au declarat incantati de initiativa Clubului si au promis sa participe si la alte actiuni similare dar si sa organizeze astfel de evenimente, menite sa constientizeze cetatenii asupra necesitatii conservarii mediului.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.