PEP GUARDIOLA – NOMBER ONE Premier League!!

PEP GUARDIOLA – NOMBER ONE Premier League!!

0 372

Asa cum s-a anuntat deja, Pep Guardiola va antrena din sezonul viitor în Premier League, la Manchester City, și va deveni cel mai bine plătit antrenor din lume.
Potrivit presei din Spania, Guardiola va avea la City un fabulos salariu de 25 de milioane de euro pe an , socotit a fi cel mai mare salariu din lume…ca manager in sport!
Pînă acum, la Bayern Munchen, Guardiola era plătit cu 15,2 milioane de euro pe sezon, fiind depășit doar de Jose Mourinho, care pînă să fie demis de Chelsea, avea un salariu de 17, 9 milioane de euro pe an.
Tehnicianul spaniol va avea un salariu cu 10 milioane de euro mai mare decît al doilea cel mai bine plătit antrenor, Carlo Ancelotti, care în sezonul viitor o va pregăti pe Bayern Munchen.
Șeicii sînt dispuși să cheltuie bani grei pentru a construi o echipă capabilă să aducă trofee cu regularitate pentru City, pe El Ittihad.Premier League!
Presa din Marea Britanie a dezvăluie pe cine vrea Guardiola în primul 11 din sezonul viitor.

  • Robert Lewandowski, 27 de ani, aproximativ 100 de milioane de euro. Guardiola îl vrea neapărat pe vîrful lui Bayern Munchen, care și el a deschis licitația pentru un nou contract, fiind aproape de finalul înțelegerii cu gruparea bavareză. Atacantul a marcat 52 de goluri în 77 de meciuri, sub comanda lui Guardiola;
  • Paul Pogba, 23 de ani, + John Stones, 21 de ani, adică 170 de milioane de euro. Mijlocașul lui Juventus și fundașul central al lui Everton sînt două ținte dorite de toate forțele din Premier League, doar banii șeicilor ar putea face diferența!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.