Penthouse de 740 000 de euro la Brasov

Penthouse de 740 000 de euro la Brasov

0 170

Toata lumea se plange de criza economica. Criza in sus, criza in jos, oriunde sunt probleme, criza este de vina. Cei mai afectati sunt, cu siguranta, persoanele din afacerile imobiliare. Vedem, de mai bine de jumatate de an, stiri cu afaceristi ruinati, acestea fiind la fel de dese ca reclamele la bere.
Totusi, la Brasov exista afaceristi care au vandut inainte de criza si se descurca bine si in toiul crizei. Unul dintre aceste personaje este omul de afaceri Gabi Stan. Intrat in afaceri in aria distributiei, omul de afaceri a „mirosit” oportunitatile afacerilor imobiliare, construind 96 de apartamente in Brasov, in cadrul proiectului Bellevue Residence.
O stire ca multe altele acum 1 an si jumatate. Proiectul lui Stan atrage atentia prin faptul ca apartamentele sale au ajuns la preturi ametitoare, pretul unui penthouse ajungand la 740.000 de euro. Potrivit reprezentantilor companiei, circa 80% din cele 96 de apartamente au fost deja vandute. Proiectul prevede si o a doua faza de dezvoltare, a carei finalizare este estimata pentru sfarsitul anului viitor.
„Proiectul cuprinde 9 blocuri, 6 finalizate acum, cu 96 de apartamente, iar restul de 3 blocuri urmeaza sa fie livrate anul viitor, in decembrie. Din prima etapa am vandut aproximativ 80% din apartamente, iar in cea de-a doua etapa sunt vandute 25%, iar 5% reprezinta rezervari”, a declarat in presa brasoveana Gabriel Stan, directorul general si proprietarul firmei Gabi’s Development.
Valoarea totala a proiectului este estimata la circa 30 de milioane de euro, respectiv mai mult de 200.000 de euro pe apartament. Preturile variaza intre 119.000 euro, plus TVA, pentru un apartament de doua camere si 740.000 de euro pentru un penthouse, cu o suprafata de 227 de metri patrati construiti, la care se adauga o terasa de 144 de metri patrati.
„Aproximativ 20% dintre apartamente au fost vandute inca de la stadiul de macheta a proiectului. Am vandut aproape tot pana in decembrie anul trecut. De la inceputul anului am vandut in medie 3 apartamente la doua luni.”, a mai declarat Stan.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.