Pensiunile tinta turistilor de Ziua Nationala

Pensiunile tinta turistilor de Ziua Nationala

0 242
Pensiunile din zona Bran-Moieciu sunt ocupate de 1 Decembrie in proportie de 60%. Majoritatea celor care au ales sa se cazeze la munte pentru un week-end prelungit de ziua nationala sunt bucuresteni si constanteni. Proprietarii pensiunilor s-au aprovizionat din timp si ii vor delecta pe turisti cu traditionala fasole cu ciolan si pastrama la gratar.
Turismul rural si ecologic atrage in zona Bran Moieciu si anul acesta de 1 decembrie mai ales turisti din Capitala. Cei mai multi au ales sa se cazeze in pensiunile din Bran la 2 sau trei margarete, pentru a petrece romaneste de Ziua Nationala.
Branenii proprietari de pensiuni se pregatesc sa fie niste gazde bune chiar daca numarul turistilor este mai mic decat in anii trecuti.
Printre delicatesele cu care proprietarii de pensiuni le vor asigura turistilor un week-end placut si deosebit de savuros se numara berbecutul la protap, a carui reteta de preparare face faima zonei Branului. Aici sunt inregistrate peste 350 de pensiuni si vile de 2, 3 si 4 margarete. Doar 10 unitati de cazare au intrunit conditiile pentru a fi clasificate cu 5 margarete.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.