Pensiunile si hotelurile din judetul Brasov isi asteapta turistii

Pensiunile si hotelurile din judetul Brasov isi asteapta turistii

0 116

Ca in fiecare an, de Sarbatorile Pascale, oferta turistica pentru zona Brasovului este consistenta si variata. Oferta pusa la dispozitie de filiala Brasov a Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) difera in functie de numarul de margarete al pensiunilor.


Pensiunile agroturistice brasovene de la Bran, Moeciu, Fundata, Sirnea, Zarnesti, Prejmer, Poiana Marului, Sacele, Bunesti sunt pregatite sa primeasca turistii care doresc sa petreaca sarbatorile pascale la munte.


O noapte de cazare la o pensiune de 2-3 margarete costa intre 65-90 lei camera pentru o noapte, iar la o pensiune de 4-5 margarete o camera costa intre 100 si 210 lei pentru o noapte. La acestea se adauga 70 de lei/persoana pentru masa festiva de Paste si 60 de lei de persoana pe zi pentru o pensiune completa. O plimbare de agrement cu caruta costa sase euro de persoana.


Turistii pot participa la vopsitul oualor, pregatirea drobului de miel, a cozonacului si a celorlalte preparate traditionale. De asemenea, ei pot sa participe la slujba de Inviere la bisericile din localitatile in care vor merge.


?


Cat despre Poiana Brasov, hotelurile si pensiunile din aceasta zona mai au putine locuri pentru petrecerea sarbatorilor de Pasti. Hotelurile au oferte speciale pentru Pasti, care includ meniuri specifice acestei sarbatori: oua rosii, preparate din carne de miel sau pasca.


Unele hoteluri ofera anumite reduceri pentru copii, intrare libera la piscina, sauna si locuri de joaca pentru copii sau chiar surprize in camera.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.