Pensionarii români sunt furați de guvernarea PSD-ALDE!

Pensionarii români sunt furați de guvernarea PSD-ALDE!

0 161

Este acuzația președintelui organizației Pensionarilor și Vârstei a Treia a Partidului Național Liberal. Lucrețiu Tudoroiu cere demisia Ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu pentru că nu a pus în aplicare programul de guvernare

Este acuzația președintelui organizației Pensionarilor și Vârstei a Treia a Partidului Național Liberal. Lucrețiu Tudoroiu cere demisia Ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu pentru că nu a pus în aplicare programul de guvernare. Liberalii susțin că pensionarii o duc tot mai greu, veniturile lor au scăzut în timp ce prețurile la utilități și servici au crescut.
Liberalii de la organizația de seniori susțin că puterea de cumpărare a pensionarilor a scăzut drastic. Inflația, cea mai mare din ultimii cinci ani, a contribuit hotărâtor la diminuarea pensiei reale. Conform legii de la 1 ianuarie pensionarii ar fi trebui să primească în plus 10% la punctul de pensie. Majorările au fost amânate până la 1 iulie deci pensionarii au fost din nou amăgiți și păcăliți susține șeful organizației seniorilor liberali, care îi solicită demisia Ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu. .
Membrii PNL susțin că lucrează la propria lege a pensiilor, una în care fiecare contributor să primească o pensie în funcție de anii în care a cotizat la bugetul asisgurărilor sociale și una în care pensiile speciale să nu se mai regăsească.
Lucrețiu Tudoroiu, președintele Preşedinte Organizaţia Pensionarilor şi Vârstei a Treia a PNL, spune că pensiile speciale reprezintă aproape jumătate din fondul de pensii şi că Partidul Național Liberal este împotriva acestora.
Legea pensiilor este așteptată de aproape doi ani de milioane de români.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.