Pensionarii brasoveni au un nou lider

Pensionarii brasoveni au un nou lider

0 76

Dupa ce in urma cu doua saptamani, presedintele Sindicatului Liber al Pensionarilor Brasov, Serafim Iuga a decedat, in week-end a avut loc o conferinta prin care s-a ales o noua conducere. Majoriatea celor care au uat cuvantul au tinut sa-i aduca un ultim omagiu celui disparut si sa-i laude realizarile pe care le-a avut in frunte pensionarilor brasoveni.
Pensionarii si-au ales noul presedinte in persoana fostului vice-presedinte al organizatiei, Vasile Zaharescu. Mihai Bertea si Mircea Petcu au fost alesi vice-presedinti, iar alti 31 de persoane au fost alese sa faca parte din Comitetului de conducere al Sindicatului. Alte trei persoane ale organizatiei au fost alese in functia de delegati la Congresul Federatiei Sindicatelor Libere ale Pensionarilor.
Alaturi de pensionarii brasoveni au fost alaturi primarul municipiului, George Scripcaru, senatorul PSD Otilian Neagoe si consilierul judetean Dragos Craciun. Fiecare a tinut in felul sau sa-i anunte pe pensionari ca vor avea in continuare sprijinul partidului pe care il reprezinta.
„Va anunt ca grupul parlamentar al PSD din Parlament va depune saptamana viitoare un proiect de lege care sa stabileasca faptul ca pensionarilor li se va acorda a 13-a pensie, la fel cum bugetarilor li se acorda al 13-lea salariu. Propunerea noastra este ca pensionarii sa primeasca acesti bani jumatate de Pasti si jumatate de Craciun“, a spus senatorul Otilian Neagoe. Dragos Craciun i-a anuntat pe cei prezenti ca, la eveniment, Consiliul Judetean a acordat 10 miliarde de lei vechi, pentru anul 2008, pentru organizarea de actiuni cu si in folosul varstnicilor.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.