Pensionarii au mutat cozile de la farmacii la CAS

Pensionarii au mutat cozile de la farmacii la CAS

0 148

Varstnicii brasoveni se imbulzesc la cele 4 ghisee amenajate in holul Casei de cand si-au gasit numele pe lista datornicilor. Multi dintre ei au au avut diverse functii la asociatiile de proprietari, prestatii pentru care trebuie acum sa-si plateasca asigurarile de sanatate. Pentru ca nu inteleg de ce sunt datori si purtati pe drumuri, pensionarii ameninta ca vor da in judecata CJAS.
Scandalul listei datornicilor la sanatate este departe de a se fi incheiat la Brasov. Multi dintre pensionarii care au aflat zilele trecute ca ar fi trebuit sa achite si contributia la Sanatate pentru sumele obtinute din inchirierea de bunuri sau din diverse prestatii cer acum vehement lamuriri functionarilor Casa de Asigurari de Sanatate.
Brasovenilor care apar pe lista datornicilor si au nemultumiri sau nelamuriri legate de sumele care li se atribuie nu le ramane decat sa depuna o contestatie la care CAS Brasov se angajeaza sa le raspunda individual. Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Brasov este verificata in prezent de o dubla comisie, una de la Casa Nationala, cealalta constituita din inspectori ai Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.