Pensionari la Parchetul de pe langa Curtea de Apel

Pensionari la Parchetul de pe langa Curtea de Apel

0 56

Patru importanti oameni din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov si+au depus cererile de scoatere la pensie in urmatoarele luni.
Daca procurorului-sef Saramet ii expira actualul mandat in luna august, el nemaiavand dreptul sa mai candideze la altul si preferand pensia, dupa 34 de ani de serviciu in procuratura, unui post de simplu procuror, ceilalti trei – Eugen Simion, Ilie orzea si P.Juravschi – au si ei adunata destula oboseala dupa ani de munca in domeniu, actualmente detinand functii importante in cadrul Parchetului.
Cererile de pensionare fiind depuse, se asteapta, pentru eliberarea din functii, a semnaturii decretelor de catre presedintele tarii, Traian Basescu.
In caz afirmativ al semnaturii, conducerea acestui Parchet va fi numita provizoriu, pana la tinerea unui concurs pentru ocuparea postului.
La prima vedere si pentru neinitiati motivele dorintei de iesire la pensie par plauzibile si omenesti, insa ne putem aminti ca domnul Saramet (cel putin) a mai cochetat, de voie sau de nevoie, cu plecarea din functia de conducere.
Probabil ca si ceilalti trei ii urmeaza exemplul, dar noi, trecatorii de rand pe str.Republicii , nu avem nici in acest caz dreptul sa aflam cu care mana a fost scrisa cererea de pensionare. Ca inca asa este in tara noastra !

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.