Penn, Schoen and Berland sau cum a scazut coruptia in PSD

Penn, Schoen and Berland sau cum a scazut coruptia in PSD

0 62

Au fost suficiente patru? dosare cu greutate Adrian Nastase, Miron Mitrea, Dan Ioan Popescu si Dumitru Sechelariu, pentru ca sondajele sa diminueze coruptia in PSD cu 25%? Se pare ca da, sau cel putin asa sustin noii strategi ai PSD, reprezentantii firmei Penn, Schoen and Berland Associates, prezenti pe taramul lui Dracula spre a-l invata pe Geoana de bine.


Managerul firmei britanice, Matthew John Carter, acuzat (dar scapat basma curata, sun cunoscut , nu?) in dosarul „Cash for Honours” („Bani contra titluri nobiliare“) a venit cu vesti bune pentru social-democrati: poporul ii vrea la guvernare, ii percepe de buni, ii prefera alaturi de PD, nu-i place langa PNL si nu-i mai considera asa de corupti ca acum trei ani. Perceptia populatiei asupra coruptiei in PSD este interesanta: doar 15% mai considera PSD corupt, fata de 50% in 2004. Acum, ori ca romanii masoara coruptia la kilogram si dupa inlaturarea din partid sau din linia intai a greilor masa totala a coruptiei a scazut, ori dosarele frecate si nefinalizate au adus o umbra de indoiala asupra celor ce le-au dat drumul la DNA.


Cert este ca dupa sfaturile lui “Mat”, PSD ar trebui s-o rupa cu liberalii si sa se protapeasca la putere, singuri sau cu democratii alaturi, spre fericirea a minimum 30% dintre alegatori. Perfect. Sa vedem ce-l sfatuiesc Finkelstein si Silberstein pe Tariceanu. Si sa vedem daca povestea nu se termina ca in Anglia, adica cu o demisie, precum cea a lui Blair.


?


Bianca Sorescu


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.