Penelistii brasoveni se reorganizeaza

Penelistii brasoveni se reorganizeaza

0 179

Conducerea filialei Brasov a PNL socoteste rezultatele obtinute la europarlamentare drept bune, insa nu indeajuns de mulþumitoare. Asta au concluzionat liderii organizatiilor judetene si muncipale ale PNL Brasov, Aristotel Cancescu si Dumitru Puchianu in urma scorurilo inregistrate la europarlamentarele din 7 iunie.
Astfel, cresterea procentajului de la 13,22 la suta la 19,58 la suta suna de parca ar fi multumitoare, insa nu este suficienta, se putea si mai mult, apreciaza, ca inotdeauna, sefii.
Ei critica faptul ca si la aceste alegeri au inregistrat scoruri mici aceleasi organizatii PNL din teritoriu ca si pana acuma, acesta fiind un nou semnal de alarma pentru necesitatea unor reorganizari. In acest cadru sunt citate organizatiile PNL din Vulcan, Crizbav, Holbav si Sacele, unde se vor lua si masurile necesare de reorganizare si impulsionare a activitatii.

„Este nevoie de maxima mobilizare pentru alegerile prezidentiale”, a declarat Aristotel Cancescu, seful penelist pe judet. El a mai adaugat: ”PNL Braºov are doua tinte precise : Basescu sa nu castige la Brasov si in judet si sa se obtina cat mai multe voturi pentru Crin Antonescu.”

Un sondaj IRSOP care nu a fost facut public, arata un Crin Antonescu primind 20 la suta din voturi si astfel ar avea sanse reale sa intre in turul doi la prezidentiale, a mai precizat Cancescu.
Sunt ganduri bune in perspectiva detronarii clanului pedelisto-basescian, cu influente benefice si pe la Brasov, dar oare se vor gasi si metodele de convingere spre sufletul omului simplu, care de atatea ori s-a lasat pacalit, incat i s-a facut lehamite de urna?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.