Pedofilul din Bartolomeu prefera copii slabuti si blonzi

Pedofilul din Bartolomeu prefera copii slabuti si blonzi

0 98
Pedofilul din Bartolomeu a fost prins cu ajutorul portretului robot intocmit de copiii abuzati. Barbatul de 31 de ani, platit cu peste 5.000 de lei pe luna ca programator, a marturisit in ancheta ca a fost abuzat in copilarie si ca agreseaza copii de la varsta de 17 ani. Pedofilul a declarat ca ii plac doar baieteii de pana in 10 ani, slabuti si blonzi. Agresorul risca 25 de ani de inchisoare, plus alti 10 pentru recidiva.
Tatal uneia dintre victime este cel care l-a impiedicat pe pedofil sa il abuzeze si pe baiatul care il insotea pe fiul sau, minorul violat cu degetul in data de 21 ianuarie in casa scarii unui bloc din Bartolomeu. Tatal a observat atunci, de la geanul de la care obisnuieste sa-si priveasca fiul plecand la scoala, ca cei doi baieti nu ajunsesera in strada, desi plecasera din casa de cateva minute bune. Totul s-a intamplat chiar langa usa unor vecini, insa nimeni nu a auzit nimic.
Copiii au reusit sa ii spuna tatalui ce se intamplase, iar acesta a alergat pe strada in cautarea agresorului, dar fara sa il prinda. A anuntat imediat politia si ambulanta.
Directiunea scolii 14 s-a ingrijit de asigurarea consilierii psihologice a celor doi elevi dar si de punerea in garda a parintilor tuturor copiilor de la scoala.
Desi politia era pe urmele lui, barbatul a comis o alta agresiune, de data aceasta in vestiarul unei sali de sport particulare. Victima, tot un baietel, venit din alt cartier sa joace fotbal in Bartolomeu. In cele din urma, cu ajutorul portretului robot facut de copii, pedofilul a fost prins. Tanarul de 30 de ani le-a marturisit politistilor la ancheta ca a fost, la randul lui, victima a unui astfel de traume pe cand era mic, si ca de la 17 ani a inceput la randul sau sa abuzeze copii. Le-a spus politistilor ca ii plac doar baieteii de pana in 10 ani, slabuti si blonzi – de alfel asa arata toate victimele sale si ca nu considera ca facea ceva rau.
Barbatul nu era la prima fapta de acest fel. In 2006, a fost condamnat la Sibiu si a executat un an de inchisoare pentru fapte similare. De data aceasta risca 25 de ani de puscarie, la care s-ar putea adauga alti 10 pentru recidiva.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.