Pedofilul arestat a facut 8 victime

Pedofilul arestat a facut 8 victime

0 106
8 copii au fost victime ale pedofilului arestat vineri dimineata la Brasov. 4 dintre ei sunt din cartierul Bartolomeu; ceilalti patru sunt din Sibiu, unde violatorul a si fost fost condamnat pentru viol in 2006. A facut doar un an de inchisoare dupa care s-a mutat la Brasov unde, sub acoperirea unei vieti onorabile, si-a continuat jocurile bolnave. Pedofilul, tatal unei fetite de 6 ani, este anchetat acum pentru viol si tentativa de viol cu minori in 5 cazuri si risca 25 de ani de inchisoare, plus 10 ani pentru recidiva. 
Ancheta in cazul pedofilului din Bartolomeu a scos la iveala fapte ingrozitoare: in afara celor 2 baieti de 10 ani agresati in scara blocului unde locuiau, in timp ce plecau spre scoala, exista suspiciuni in privinta a inca 2 violuri si tentative de viol. Toate au avut loc in cartierul Bartolomeu, incepand din septembrie si pana acum,
confirma Martian Danut Aldea , procuror Parchetul de langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov Numai cazierul il tradeaza pe tanarul aparent onorabil, familist, cu slujba bine platita de programator la o firma internationala. Procurorii au cerut o expertiza psihiatrica, insa vor sta de vorba si cu fetita de 6 ani a tanarului, pentru a stabili daca nu cumva acesta isi abuza si propriul copil. Psihologii spun ca toate victimele pedofilului informatician au fost puternic traumatizate si vor avea nevoie de consiliere.
Doua dintre victimele pedofilului sunt elevi ai scolii generale nr 14 din bartolomeu. Inspectoratul scolar desfasoara, la randul sau, o ancheta pentru a stabili de ce evenimentele nu au fost anuntate de catre directiunea scolii, spune Ariana Bucur, inspector general ISJ Brasov.
Parintii care se temeau pentru integritatea copiilor lor pot rasufla usurati deocamdata: pedofilul a fost arestat pentru 29 de zile de catre Tribunalul Brasov. Risca 25 de ani de inchisoare pentru viol, plus inca zece pentru recidiva.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.