Pedofil septuagenar arestat la Codlea

Pedofil septuagenar arestat la Codlea

0 1517

Un pensionar din Codlea a fost arestat pentru 30 de zile sub acuzatia de viol. Batranul in varsta de 74 de ani se oferea sa le ajute pe vecinele lui din bloc care nu aveau cu cine isi lasa copilele cit timp ele erau plecate la serviciu sau cu treaba

Un pensionar din Codlea a fost arestat pentru 30 de zile sub acuzatia de viol. Batranul in varsta de 74 de ani se oferea sa le ajute pe vecinele lui din bloc care nu aveau cu cine isi lasa copilele cit timp ele erau plecate la serviciu sau cu treaba.
Aparenta de bunic de treaba s-a spulberat zilele trecute cand una dintre mamele care isi lasase copila de 7 ani cu batrinul a venit mai devreme acasa si s-a ingrozit de ceea ce a vazut. Speriata, femeia a alertat tot blocul si a chemat imediat politia.
In urma incidentului, mai multe fetite, cu virste intre 6 si 13 ani, au povestit ca au fost abuzate sexual de batrinul pedofil.
Judecatorii de la Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov au decis arestarea lui preventiva pentru 30 de zile pentru infractiunea de viol.
La audieri, a povestit in detaliu ce le-a facut copilelor, dar pretinde ca doar s-a „jucat“ cu ele. Pentru viol, septuagenarul pedofil risca pana la 12 ani de inchisoare.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.