Pedelistul Magdei Ciumac – Dragos David

Pedelistul Magdei Ciumac – Dragos David

0 119

Cand eram copil la scoala brasovului stiam ca joia se plimba pe Rep servitoarele. Pe multe dintre ele le chema Magda. Si le puteai agata. Vremurile au trecut, dar se pare ca Magdele nu au pierit
Acum, ca este in toi campania electorala pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie, iata ca a mai aparut o Magda pe plaiuri brasovene. Este vorba de Magda Ciumac, cea care isi face de lucru, stiindu-l pe Tolea priponit.
Si uite cum aduc vremuriloe astea noi in prim plan un personaj controversat, cu o imagine publica foarte ciufulita de tot felul de declaratii, aparitii si evoluþii socante la marca OTV. Dar se pare ca, de cand nu mai este bagata in seama de emisiunile lui Dan Diaconescu, Magda Ciumac, in criza de mediatizare si, probabil, de clienti baban cotizanti, a decis sa atace frontal oportunitatea alegerilor la europarlamentare pentru a reveni in centrul atentiei.
Si uite ca s-a bagat pe alta felie. Ea a declarat ieri, intr-un tabloid central, ca s-a decis sa il sprijine indeaproape – daca as fi femeie nu m-as atinge de el – in campanie, pe brasoveanul Dragos David, candidat la europarlamentare pe listele PDL.
Magda Ciumac, fosta sotie a contestat privatului de libertate Tolea Ciumac, spune ca il va sustine “cu toate forþele” pe Dragos David, astfel incat acesta sa obtina cel de-al doilea mandat de europralamentar.
Desi nu a precizat explicit – subliniez asta ca sa nu ma plimbe servitoarea prin sali de tribunal, unde este ca la ea acasa – Magda Ciumac a dat de inteles ca ea va fi imginea de campanie a lui Dragos David. Asa ca daca priviti poza de mai sus va lamuriti ce ofera pedeleul.
Bun, nu este de lepadat penru un numar, dar unde este viitorul? Ca sa poti pompa iti trebuie si papa. Nu ala de la Roma, ci ala din burta Ii vedeti pe Dragos si Maga aducandu-va haleala?
Contactat telefonic, pedelistul brasovean Dragos David neaga ca Magda va fi imaginea sa de campanie: Ar fi si deplasat, la moaca si izbelistea sa.
“Nici vorba, cum sa fie? Eu sunt imaginea mea de campanie! Doamna Magda Ciumac are dreptul, ca orice cetatean roman, sa ma susþina daca vrea. Pe mine ma sustin multi cetateni. Doctori, profesori, intelectuali, dar si alþii. Am mulþi prieteni.“.
Uite stilul pedelist! Strigoii unor playboi nerealizati nici masturbandu-se.
Asa ca traftirul pedelist mai pune o lumanare rosie la poarta sa si, cu tendinte, la natiune.
Candidatul David a recunoscut insa ca, la o intrunire electorala recenta, precizand Sacelele, s-a intalnit cu Magda Ciumac.:
“Da, ne-am intalnit, e adevarat. Nu pot sa spun ca am purtat o discutie. Am schimbat cateva vorbe, ne-am strans mainile iar eu i-am daruit o esarfa portocalie. Nu am incheiat insa nicio intelegere pe campania electorala cu domana Magda Ciumac.”
Unul mai necioplit ar zice: hai sictir! Dar eu ma gandesc cum ne vad europenii cu tara condusa de impotenti mangaind curve,

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.