Pedele – partid fanariot ?

Pedele – partid fanariot ?

0 89
Premierul Victor Ponta a criticat, miercuri, la începutul ÅŸedinÅ£ei de Guvern, acÅ£iunile PDL, caracterizând această formaÅ£iune ca fiind una de tip fanariot ÅŸi care a condus România în mod "antinaÅ£ional".
"Este vorba de un partid fanariot, PDL, care cât a putut să stea să fure, să distrugă, au fost fericiÅ£i. Când cineva i-a îndepărtat de la canalele banilor publici se duc ÅŸi ne pârăsc prin afară făcând foarte rău României în ansamblu ÅŸi crezând că cineva din afară o să-i pună înapoi la furat, aici ÅŸi la distrus.
Sunt foarte dezamăgit de acest gen de apucături fanariote, dar cu atât mai mult nu cred că trebuie să acordăm foarte multă atenÅ£ie celor de la PDL. Asta au ÅŸtiut să facă, pentru asta oamenii i-au gonit de la guvernare ÅŸi pentru asta îi vor sancÅ£iona în continuare", a afirmat Ponta.
El a mai spus că activitatea actualului Executiv este importantă deoarece ea "repară lucrurile rele" şi "astupă găurile" lăsate de PDL.
"Eu m-am obiÅŸnuit ÅŸi cu insultele ÅŸi cu calomniile ÅŸi ale domnului Stolojan, bolnavul închipuit ÅŸi ale doamnei Macovei, care când îÅŸi rezolvă casa pentru părinÅ£i sau mută dosare penale uită de ce povesteÅŸte prin alte părÅ£i.
Cred că noi trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut aici ÅŸi cred că trebuie să oferim oamenilor, aÅŸa cum am făcut până acum, o alternativă la ceea ce a fost o conducere fanariotă, antinaÅ£ională ÅŸi împotriva României reprezentată de guvernele PDL", a susÅ£inut premierul.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.