Pedeapsa de la centru pentru conservatorii brasoveni

Pedeapsa de la centru pentru conservatorii brasoveni

0 244

Faptul ca sondajele foarte des publicate nu arata o crestere in preferintele electoratului a Partidului Conservator, determina conducerea acestuia sa ia masuri extreme, mai ales ca euro-parlamentarele sunt aproape.


La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea filialei brasovene a PC a fost demisa in bloc de catre forul central. Motivul – prestatia slaba a Consiliului Executiv al filialei brasovene, care nu a reusit nici sa creeze structuri organizatorice in tot judetul.


?


Temporar, criza de la Brasov va fi gestionata de un comitet de initiativa, format de Biroul Politic al partidului, care va fi condus se deputatul de Brasov Constantin Faina, acesta fiind si secretarul general al partidului. Principala misiune a comitetului nou format este pregatirea filialei in vederea alegerilor pentru Parlamentul European din mai.


?


Presedintele demis, Ciprian Babita, a declarat ca a anuntat de acum doua luni ca afacerile personale il suprasolicita si nu isi poate indeplini si sarcina de lider al filialei brasovene. Babita a fost invitat de Faina sa faca parte din comitetul de initiativa, insa deocamdata nu s-a luat nicio decizie concreta.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.