Peceristii parlamentari!

Peceristii parlamentari!

0 101

Tot in cadrul vizitei intreprinse in Franta, presedintele Romaniei, Traian Basescu, a mai scos o perla, probabil asa, ca sa se afle in treaba si sa se bage in seama. Basescu a sustinut, la intalnirea cu romanii stabiliti in Franta, ca doar 5% din parlamentari provin din fostul PCR, ceea ce mie mi se pare greu de crezut.
Cu ocazia acestei intalniri, presedintele a tinut un discurs despre comunism si a precizat ca inca mai exista fosti membrii ai Partidului Comunist in Parlamentul Romaniei. Aici se poate parafraza: vorbeste ciob de oale sparte, caci nu cred sa fie Basescu cel mai indreptatit sa vorbeasca despre comunism si, mai ales, sa il condamne, tocmai el, care a beneficiat din plin de structurile acestuia.

„Mai exista in Parlament 5% din fostul activ, 5% din parlamentari – sa spunem – din fostul activ al Partidului Comunist. Influenta lor este minora deja”, a declarat Traian Basescu.

Traian Basescu a tinut sa precizeze ca nu isi face probleme din cauza existentei fostilor membrii PCR in Parlamentul Romaniei. Presedintele tarii a precizat ca acesti fosti nu mai au acces la putere.
Eu adaug ca acesti lupi oportunisti, cu blana rosie explodata spre culorile actualului spectru politic romanesc au, din contra, o mare influenta asupra a ceea ce se petrece in Romania, ei doar perfectionandu-si metodele de lucru, neingradite acuma. Si ma mira cum atat de cinstitul si sincerul Basescu nu se da ca exemplu negativ, ca fost pecerist ajuns la puterea suprema, adaugand dupa aceea ca regreta si ca si-a tuns vestita mesa ca sa-si puna mai usor cenusa pe chelie.Dar nu-i poti cere niciunui animal, magar sau lup, sa-si schimbe si naravul odata cu parul.
Presedintele Romaniei a mai afirmat si ca cel mai important lucru este sa se scrie adevarul despre istoria celor 50 de ani de comunism.
Da, dar in acest caz pica de fazan, el, care, ca orice calator navigand peste oceane in calitate de comandant de nava, a dat cu subsemnatul pe la baietii cu ochi albastri. In plus, uita cum infiera, in cadrul sedintelor de partid conduse pe nava sau uscat, pe cei care nu dovedeau destul „lipici” fata de Partid.
Iata inca o dovada a ipocriziei basesciene si a minciunii care o insoteste. Altii si-au recunoscut, cel putin, trecutul, motivad, mai mult sau mai putin credibil, posesia carnetului rosu.
Personal ma stiu de stanga, in sensul guevarist si fara sa fi fost nici macar simplu membru de partid, suferind destul din aceasta cauza si neajungand la implinire datorita ei. De aceea mi-e sila de asemenea prefacatorii ca cea a lui Traian Basescu si a multora ca el. Dumneavoastra il mai doriti presedinte, va place sa fiti condusi de un fatarnic? Sunt convins ca nu.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.