Pe Talpes il inseala memoria?

Pe Talpes il inseala memoria?

0 203
Marti dimineata o stire a facut valva, umflandu-se ca un balon pentru ca apoi, spre seara, balonul sa se desumfle, era o mica eroare. Mica eroare insa ne-a demonstrat ca Talpes sta prost cu memoria, amintindu-si si de lucruri care n-au existat.


Asadar,?marti dimineata s-a anuntat ca potrivit unui raport al FBI citat de publicatia La Liberation, pe lista numerelor de telefon utilizate de liderul operational al teroristilor care au comis atentatele de la 11 septembrie, Mohammed Atta, figureaza si un numar din Romania iar fostul consilier prezidential Ioan Talpes a pretins ca CSAT stia de acest telefon.


Chestionat in legatura cu acest subiect, fostul sef al statului, in functie la momentul producerii atentatelor de la 11 septembrie,? Ion Iliescu,? a declarat ca nu stie nimic despre? telefonul liderului operational al teroristilor. Nici ex-consilierul prezidential Sergiu Medar nu a auzit despre faptul ca pe lista telefoanelor utilizate de Mohammad Atta ar figura un numar din Romania si ca in CSAT nu s-a discutat, cat el a detinut functia, despre subiect. De asemenea, a declarat Medar, citat de Mediafax,? Raportul citat de Liberation nu precizeaza rezultatele anchetei, prin urmare nu se stie in ce scop ar fi putut folosi Atta numarul din Romania.


Intrebat si fostul premier Adrian Nastase si acesta a negat ca ar fi auzit de telefon, neexcluzand insa posibilitatea ca Talpes sa aiba o memorie mai buna.


Spre seara ne-am lamurit: Talpes chiar sta prost la capitolul memorie. Francezii au facut precizarea ca?in La Liberation s-a strecurat o eroare, numarul de telefon care ne-a pus pe jar era …de Germania. Une petite confusion!


?


Bianca Sorescu


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.