Pe platforma Tractorul vin americanii

Pe platforma Tractorul vin americanii

0 65

Compania americana Computer Generated Solutions (CGS), furnizor de software, servicii IT si outsourcing, urmeaza sa-si deschida o reprezentanta pe platforma Tractorul, detinuta in prezent de Flavus Investitii S.R.L. Computer Generated Solutions, detine un birou central in New York si alte reprezentante in Nordul Americii, Europa si Asia. Filiala din Brasov ar fi doua din Romania, dupa cea din Bucuresti. Nu se cunoaste exact cat va investi CGS la Brasov, dar in total, investitiile prevazute pentru cele doua reprezentante se ridica la 10 milioane euro.
La Brasov, CGS Romania a inchiriat de la Flavus Investitii o hala de 4.000 de metri patrati, pe patru etaje, unde isi vor desfasura pentru inceput activitatea aproximativ 500 de angajati.
Potrivit declaratiilor managerului de operatiuni al CGS Romania, Bogdan Urecehe, in cursul lunii aprilie vor incepe sesiunile de training pentru 500 de viitori angajati ai filialei din Brasov.
CGS Europe si noul centru de dezvoltare de software urmeaza sa se concentreze pe aplicatiile server ale clientilor si pe dezvoltarea componentelor software pentru aplicatiile business, incluzand printre altii Microsoft Dynamics.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.