Pe pesedistul Popa il jeneaza legea electorala la imagine

Pe pesedistul Popa il jeneaza legea electorala la imagine

0 509

Dupa ce s-a expus in format XXL in precampania electorala, social democratul Razvan Popa s-a suparat ca in campanie legea electorala ii ciunteste din imagine. Candidatul PSD la Primaria Brasov crede ca cele 224 de panouri de vot care vor fi amplasate pana vineri in Brasov nu sunt suficiente pentru toti cei 15 candidati la primarie

Dupa ce s-a expus in format XXL in precampania electorala, social democratul Razvan Popa s-a suparat ca in campanie legea electorala ii ciunteste din imagine. Candidatul PSD la Primaria Brasov crede ca cele 224 de panouri de vot care vor fi amplasate pana vineri in Brasov nu sunt suficiente pentru toti cei 15 candidati la primarie si pentru partidele care au depus liste pentru consiliul local.
Bannere, mesh-uri, panouri publicitare, masini inscriptionate cu sloganuri de campanie sau din care se difuzeaza materiale audio, spectacole, serbari, focuri de artificii, sunt interzise in campania pentru alegerile locale din 5 iunie.
Practic, competitorilor electorali le mai raman la dispozitie publicitatea in mass media audiovizuala si scrisa, brosurile, pliantele si afisele electorale. Prea putine materiale de propaganda electorala, crede consilierul local Razvan Popa, candidatul PSD la Primaria Brasov, care se asteapta la o adevarata vanatoare de panouri.vot 2
Daca acum se plange de micimea spatiului de publicitate rezervat candidatilor, Popa a profitat din plin perioada de precampanie, in care si-a expus imaginea in format supradimensionat. Scuza pentru excesul de imagine este ca „fiecare si-a facut strategia asa cum a crezut de cuviinta”.
La Brasov, numarul de panouri electorale care vor fi amplasate pana la debutul campaniei electorale este acelasi ca si la celelalte alegeri. Cum dimensiunile unui panou sunt de aproximativ un metru pe un metru, pot fi amplasate pana la 6 afise electorale pe fiecare panou.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.