Pe pesedisti i-a luat gura pe dinainte

Pe pesedisti i-a luat gura pe dinainte

0 93

Pesedistii brasoveni au fost foarte zgarciti cu informatiile in ultima vreme. De cand sunt la guvernare au devenit teribil de secretosi. Iesirile guralive din vremea opozitiei sunt posturi de mult uitate. Verbiajului sforaitor de dinaintea alegerilor i-a luat locul o tacere ce se vrea grea de intelesuri. Oamenii lucreaza, ma-ntelegi. Trag sfori, negociaza, propun, insista. Uneori se si aleg, cum i s-antamplat conului Nita, seful filialei locale, devenit ministru acolo unde i-a fost pohta. Anul trecut i-a gasit intr-o mutenie de partid deplina. Le crapa ziaristilor buza dupa o conferinta de presa, sa-i auda pe alde David & Nita debitandu-si plicticoseniile de partid.
Vrand parca sa-si ia revansa pentru linistea de la finele lui 2008, pesedistii locali fac galagie inca din debutul anului. E drept ca felinele partidului sunt plecate la Bucuresti, asa ca soriceii formatiunii au avut toata masa la dispozitie sa joace pe ea. Si au dantuit, nu gluma! Junele purtator de vorbe al PSD a zis cu gura plina ceea ce starostii social-democrati n-ar fi recunoscut deschis in ruptul capului. Jurnalistii s-au delectat ieri auzind amenintarile adresate directorilor de institutii deconcentrate, pe care-i pasc demiterile, in cea mai buna traditie a preluarii puterii in Romania.
Nu ca n-ar sti toata lumea ca asa merg lucrurile, dar cutuma ipocriziei politice zice ca astfel de manevre nu se spun in gura mare. N-as vrea sa fiu la sediul PSD cand s-or intoarce bastanii din Capitala si-o da ochii cu imberbul portavoce.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.