Pe patine in Racadau

Pe patine in Racadau

0 245

Vineri a fost inaugurat patinoarul in aer liber din cartierul Racadau. Patinoarul, care are o suprafata a luciului ghetii de 1.200 mp, a fost amenajat pe fostul lac din zona Ursu.


Patinoarul a fost construit de firma Tampa SA, investitia pentru amenajare ridicandu-se la 500.000 de euro. Societatea intentioneaza ca anul viitor sa realizeze o cupola protectoare, pentru ca patinoarul sa fie functional si vara. Pana atunci, teoretic, aici se va putea patina pana in mai. Iar in restul anului, locul va putea fi folosit ca pista de role. Obiectivul este dotat cu centre speciale pentru inchirierea patinelor, inclusiv un spatiu unde patinele pot fi ascutite, tribune, garderoba si grupuri sanitare publice, toate echipamentele din dotare fiind aduse din Germania.


?


In ziua inaugurarii intrarea la patinoar a fost libera, iar cei prezenti au avut posibilitatea sa patineze gratuit. Inaugurarea patinoarului a fost o bucurie in plus pentru copiii prezenti la eveniment, acestia fiind vizitati de Mos Craciun.


?

Programul patinoarului este in fiecare zi, intre orele 10,00 si 21,00, costul inchirierii unei perechi de patine pentru o ora si jumatate fiind de 10 Ron.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.