Pe gheața Patinoarului Olimpic Brașov încep întrecerile Cupei Continentale la hochei

Pe gheața Patinoarului Olimpic Brașov încep întrecerile Cupei Continentale la hochei

0 45

Grupa a A Cupei Continentale  se va desfășura pe Patinoarul Olimpic Brașov, în acest weekend, cu primele meciuri programate vineri după-amiază.  Gazdele de la Corona Brașov deschid competiția, de la ora 14:30, când întâlnesc  Mladost Zagreb. De la ora 18:30 intră în arena celelalte echipe prezente în turneul de la Brașov, ce se lupta pentru accederea în turul doi al competiției: FC Barcelona și Buz Beykoz Istanbul. Sâmbăta  25 septembrie de la ora 18:30 Corona Brașov Wolves  intâlnește  gruparea turcă Buz Beykoz Istanbul, iar pe 26 septembrie, de la ora 14:30, campionii României dau piept cu FC Barcelona. Spaniolii sunt pentru a doua oară în România, după amicalul din 2010 cu Steaua București.  Atunci a fost 9 la 4 pentru roș-albaștrii, unul din goluri fiind marcat de actualul căpitan al Coronei Brașov, Roberto Gliga.

Câştigătoarea acestei grupe de la Brașov se va califica pentru grupa D a turului 2, unde la va întâlni pe Asiago Hockey, Amiens Gothiques  şi Acroni Jesenice.  Meciurile vor avea loc în perioada 22-24 octombrie, în Franţa, la Amiens. Pentru partidele de la Brașov, prețul biletelor este de 20 de lei pentru fiecare meci. Copii sub 7 ani beneficiaza de acces gratuit fara loc pe scaun. Abonamentele pentru sezonul în curs vor fi valabile. Programul casieriei Patinoarului Olimpic va fi in fiecare zi de turneu de la 12.00 – 20.00.  Accesul spectatorilor se face cu respectarea normelor sanitare în vigoare. Acestia sunt obligati sa prezinte la intrare:

1. Actul de identitate

2. Document anti-covid 19 (una dintre variante)

– dovada vaccinarii sau

– rezultatul negativ al unui test RT-PCR  (nu mai vechi de 72 de ore) sau

– rezultatul negativ al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 48 de ore)

Minorii nu sunt obligati sa prezinte dovada vaccinarii sau a unui test.

Persoanelor care prezinta simptome de febră, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație, li se va interzice accesul în patinoar.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.