Pe fondul dezastrului epidemiologic până și lutătorii de la 15 Noiembrie au...

Pe fondul dezastrului epidemiologic până și lutătorii de la 15 Noiembrie au suspendat comemorările cu public

0 22

Marius Boeriu, președintele Asociației 15 Noiembrie, a anunțat pe site-ul organizației că și anul acesta comemorarea mișcării curajoase a brașovenilor din 25 noiembrie 1987 va fi restrânsă și se va reduce la depunerea de coroane de flori la Troița de la Județean.
Unde sunt invitați brașovenii care doresc să participe la comemorare, să depună flori și să fie alături de membrii organizației. Majoritatea celor care au participat atunci la revolta anticomunistă sunt bătrâni și ar fi riscant să se organizeze manifestații cu public, spun reprezentanții asociației, inclusiv un cros ca în fiecare an, sau o slujbă religioasă, deși slujbele sunt scutite de restricții epidemiologice.
Situația epidemiologică în Brașov este dezastruoasă, avem 9,76 la mie rata de infectare iar în ultima zi au murit 23 de persoane confirmate cu Covid.
S-au îmbolnăvit 366 de persoane în ultimele 24 de ore, a anunțat DSP, iar la ATI sunt internate 48 de persoane.
Între timp cozile zolnice din fața centrelor de vaccinare brașovene cresc în fiecare zi, semn că brașovenii s-au speriat de restricțiile lui Arafat și au decis să se vaccineze, chiar împotriva voinței lor.

Libiu Mateescu  

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.