“Pe drumul Damascului?”

“Pe drumul Damascului?”

1 164
„Abominațiile petrecute la Bucuresti pe 10 august 2018 sunt proba irefutabilă a naturii totalitare a regimului PSD-ALDE-UDMR. S-au comis CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII. Conform legii, acestea sunt imprescriptibile.” […] “Regimul criminal de la Bucuresti trebuie izolat si condamnat. Bucureștiul e noul Minsk, noua Managua. Romania, un nou Belarus, o noua Nicaragua. Dragnea, Lukasenka, Ortega…” (Vladimir Tismăneanu)

„BOMBA: Jandarmeria a atacat manifestantii din Piata Victoriei cu gaze lacrimogene clasificate international ca ARME CHiMICE! Gazele lacrimogene CS sau DM sunt considerate la nivelul ONU ca arme chimice. Clorobenziliden malononitril numit si gaz CS, este gazul folosit de către Jandarmeria Română în seara zilei de 10 august 2018 în București” (Rareș Bogdan)

Puneți acum cap la cap aceste aberații și multe altele de care presa de propagandă este plină și preluate in presa internațională și incercați să vedeți cum opinia publică internațională va vedea regimul de la București ca pe cel de la Damasc.
Odată fixată in memoria publică imaginea unui regim care iși reprimă cu brutalitate poporul, ba il și gazează, orice acțiune externă impotriva lui va fi justificată.
Privind din pespectiva asta cum construiește propaganda cazul „dictatorului” Dragnea, devine foarte clar motivul real pentru care păpușarii s-au intrebuințat să pună in scenă „revoluția” de vineri 10 august. Nu ocuparea Guvernului i-a interesat pe ei, știind foarte bine că având statut special, militarii care păzesc obiectivul puteau deschide chiar focul, gradual și pentru inceput cu gloanțe de cauciuc, impotriva oricărui intrus…

Nu s-a ajuns până acolo, dar nici nu ar fi fost nevoie. Deși jandarmeria a acționat strict defensiv, incasând fără să riposteze decât anemic și punctual violența dezlănțuită a unor grupuri diversioniste coordonate și trimise acolo să hărțuiască forțele de ordine, internetul a fost inundat cu imagini prin care s-ar vrea să se demonstreze represiunea brutală a unei manifestații pașnice. Planificare, organizare, executare.

De acum, „dovezile” strânse pot fi folosite pentru justificarea oricăror sancțiuni și acțiuni internaționale indreptate nu impotriva guvernului și a “dictatorului sângeros” de la București, cum cred orbiți de propagandă revoluționarii de ocazie porniți la luptă impotriva ordinii de drept, ci a României, pentru care resursele naturale au devenit, asemenea Irakului, Siriei, Libiei sau țărilor sud-americane prea slabe să și le apere, dintr-o binecuvântare de la Dumnezeu, un adevărat blestem ieșit din Iad.

Deja in plan extern niște descreierați din presa de peste ocean s-au dezlănțuit cerând sancțiuni deosebit de dure impotriva României, in timp ce in cel intern, procuratura, care alerga in 2012 țăranii pentru că au votat la referendum, vânează jandarmii care și-au făcut datoria apărând ordinea de drept, prinși la mijloc in urzeala unei lovituri de stat..

Cui prodest?

Autor: Petre Caluian

Petre Caluian 

COMENTARII

  1. Este o poza mincinoasa,lucrata in fotoshop!!
    In Pata din fatza fosei cladiri a C.C. inclusiv cu Piata de la Atheneul Roman (de la Palatul Regal pana la Athene Palace ) pe vremea cand …nu era nici statuia lui Carol I, la faimosul discurs al lui Ceausescu din aug.1968 , slujitorii propagandei comuniste raportasera…peste 100.000 participanti!! Deci …erau participanti reali, mult sub acesta cifra!!
    Faceti in imaginatie , o coparatie vizuala intre cele doua locatii: se compara??
    Cum sa incapa in Piatza Victoriei,…peste 100,000 de oameni??
    Suntem nebuni cu totii ??

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.