Pe Dragnea cine il lamureste cu …DEFAIMAREA SOCIALA?

Pe Dragnea cine il lamureste cu …DEFAIMAREA SOCIALA?

2 828
Legea ”defăimării sociale” inițiată de baronul Liviu Dragnea și aprobată de Senat are un efect devastator asupra presei și societății civile.
Legea “defăimării sociale” poate fi folosită ca instrument de intimidare a vocilor incomode din presă şi societatea civilă, se atrage atenţia într-o petiţie online – NU legii anti-defăimare socială – lansată de Expert Forum, Freedom House România, Grupul pentru Dialog Social şi Centrul Român de Politici Europene.
dragnea

“Solicităm Camerei Deputaţilor să respingă proiectul legii privind promovarea demnităţii umane şi toleranţei faţă de diferenţele de grup (aşa-numita lege “anti-defăimare socială”), în forma actuală recent aprobată de Senat.
Considerăm că o asemenea lege poate fi folosită ca instrument de intimidare a vocilor incomode din presă şi societatea civilă şi poate duce la încălcări grave ale dreptului la libera exprimare.
Suntem împotriva acestei legi deoarece definiţiile privind “grupul social” şi “defăimare socială” sunt vagi,         imprevizibileşi permit interpretări abuzive”
, se arată în petiţia ONG-urilor      

ASTA ESTE DEFAIMARE, DOMNULE „INTERIMAR” DRAGNEA LIVIU NICOLAE!
Fostul Primar al municipiului Miercurea Ciuc, ramas membru marcant al UDMR, actualul infractor Raduly Robert, inainte de a demisiona din functie pentru grave abateri legale a gasit de cuviinta  sa gireze un ‘”Tur al motociclistilor” pentru cei care sustin fosta regiune autonoma maghiara infiintata de STALIN, acum sub numele de „Tinutul Secuiesc”.
Astfel, circa 80 de motociclisti ‘secui’, dar si unii sositi chiar din Ungaria s-au adunat atunci in parcarea de la Kaufland din Miercurea Ciuc,  avand atarnate de vehicule steaguri secuiesti, arpadiene si hungare, pentru participarea la turul motociclist al Tinutului Secuiesc.ROMANI STRAINI IN TARA LOR
Actiunea s-a repetat insa nu de mult, cu participarea catorva zeci de motociclisti si-au propus sa repete „actiunea”, decisi sa porneasca intr-un asa numit ‘Tur pentru sustinerea Tinutului Secuiesc'”. O parte dintre acestia au avut montate pe motociclete aceleasi steaguri arpadiene, cu dungi albe si rosii sau steagul albastru cu o dunga aurie propust ‘oficial’ drept drapelul judetului Harghita(!?), pe care l-au purtat iar prin tot judetul, fiecare popas fiind sustinut cu „discursuri revendicative‘ (KOROSY T.)

COMENTARII

  1. Sa fim seriosi omul e controlat in integralitate de SISTEM. Pana acum PSD nu a fost atat de pricoluos cat o sa fie de acum inainte. Si asta nu pentru ca partidul este condus de Dragnea, ci pentru ca sistemul controleaza prin dosare cam toti conducatorii acestui partid. Cu mici exceptii se poate spune ca acest adevar poate fi extins si la celelalte forte politice. Asa ca sa nu speram ca vom vedea pe cineva, evident nici pe Dragnea, ca se va sacrifica pentru social-democratie sau pentru romani.
    „Jocul” cu democratia a fost castigat de mult timp de sistem – COOPERATIVA servicii-justitie a functionat bine pana prin 2004, iar in ultimul deceniu totul a fost perfectionat, Basescu avand rolul unor reglaje. Acum totul functioneaza perfect si cei care misca in front sunt „expulzati” in …BECIUL domnesc!

  2. lEGEA LUI dragnea,E MAI STUPIDA DECAT CHIAR SI lEGEA LUI florian!
    Cetatene nu fi trist/ „Legea” merge inainte/Prin partidul pesedist !!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.