PDL si PSD nu mai sunt frati la Brasov

PDL si PSD nu mai sunt frati la Brasov

0 153

Razboiul local dintre filialele PDL si PSD se pare ca este pe sfarsite. Castigatori si perdanti, in aceeasi masura, sunt … brasovenii! Castigatori, pentru ca au avut parte, timp de mai bine de o luna, de un adevarat circ politic, balacareli si declaratii demne de Caragiale, iar perdanti pentru ca, in tot acest timp, cu siguranta, politicienii puteau sa-si canalizeze energia in alte directii pentru a face ceva bun pentru oras decat sa-si vaneze adversari prin presa.
Deznodamantul penibilului conflict este urmatorul: protocolul de colaborare incheiat intre PSD si PDL la nivelul judetului Brasov va fi denuntat si se va renunta la el. Cel putin, asa a declarat purtatorul de cuvant al PSD Brasov, Razvan Popa. Acesta a mai spus ca s-au facut nenumarate apeluri catre PDL pentru respectarea acestui protocol de colaborare, in special a punctelor care vizeaza industria de aparare. „In Consiliul Judetean al PSD Brasov vom discuta, saptamana viitoare, denuntarea acestui protocol si ruperea sa, pentru ca nu putem colabora cu un partid in care nu avem incredere”, a declarat Popa in presa brasoveana. Si ca tacamul sa fie complet, se pare ca, usor – usor, conflictul se intinde in toata tara, lucru normal, daca tinem cont de ineptiile care se intampla la Bucuresti, unde “coaliatii” se vaneaza unii pe altii prin ministere.
PDL a raspuns acestor declaratii prin intermediul purtatorul de cuvant al PDL Brasov, Aurelian Danu, care a sustinut ca „domnul Razvan Popa este beneficiar direct al protocolului de colaborare, el a primit chiar un loc de munca in urma incheierii acestui protocol”.
Asa ca ne bucuram ca sunt sanse ca acest conflict plictisitor si inoportun va inceta si ca alesii brasoveni se vor apuca de munca in folosul comunitatii. Acesta este motivul pentru care au fost votati si, sinceri sa fim, se cam sustrag de la datorie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.