PDL impotriva vanzarii locuintelor de protocol

PDL impotriva vanzarii locuintelor de protocol

0 94


Democrat-liberalii au sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu Legea privind vanzarea locuintelor de protocol, dupa ce Parlamentul a respins cererea Presedintelui de reexaminare a Legii. Traian Basescu propusese vanzarea locuintelor? RAAPPS prin licitatie.


Parlamentarii nu au dat curs solicitarii lui Basescu, adoptand Legea in forma initiala, prin care persoanele care au imobile inchiriate de la RAAPPS sa le poata cumpara prin incredintarea directa. Singura constrangere impusa de deputati la acest capitol este ca, si in cazul incredintarii directe, sa se ia ca punct de reper pretul de pornire – cel al pietei, stabilit de evaluator.


Liderul grupului parlamentar democrat-liberal, Cristian Radulescu, a motivat demersul partidului sau prin faptul ca ?in forma adoptata, Legea locuintelor RAPPS incalca articolul din constitutie privind egalitatea cetatenilor in fata legii. Chiar daca se vor vinde la pretul pietii chiriasilor, ceilalti cetateni care poate ar dori sa achizitioneze imobilele in cauza vor fi discriminati, sustine Radulescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.