PDL ii cere lui Nita sa scada pretul energiei

PDL ii cere lui Nita sa scada pretul energiei

0 92
Dunarea a crescut, insa Hidroelectrica produce mai putin curent! Motivul: ministrul de resort nu vrea sa scada pretul curentului electric produs de hidrocentrale si astfel nu este valorificat potentialul energetic al apei. Democrat-liberalul Nicolae Vlad Popa ii cere lui Constantin Nita sa scada pretul energiei electrice si, astfel, sa vanda mai mult curent.
Senatorul Nicolae Vlad Popa dezvaluie ca avem cu 100.000 de someri mai multi decat acum 11 luni, cand a venit la putere Guvernul Ponta. Democrat-liberalul spune ca aceasta s-a intamplat din cauza lipsei de solutii a actualului guvern, care practica politica insolventei.
Popa aduce pe tapet cazul Hidroelectrica. Desi Dunarea a crescut, Hidroelectrica nu are cui sa vanda curent din cauza pretului ridicat.
Nicolae Vlad Popa spune ca ministrul Constantin Nita ar trebui sa ia decizia ca pretul curentului produs de Hidroelectrica sa scada si atunci si cantitatea de curent consumat va creste. Astfel, ar fi salvata o societate care este in insolventa, iar alte societati care utilizeaza curentul produs aici ar putea sa-si mareasca si ele profitul si productia.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.