PDL – deblocarea alegerilor interne?

PDL – deblocarea alegerilor interne?

0 74

La Drobeta Turnu Severin, in cadrul intalnirii largite a conducerii PDL cu alesii locali, asa cum era de asteptat, pe langa prezentarea unor pozitii si explicatii legate de activitatea Guvernului Boc si de reforma, s-a pus si problema revenirii la o practica democtratica in cadrul partidului, la respectarea statutului.
Intalnirea vine si in contextul in care democrat-liberalii de la centru au decis sa deblocheze procesul alegerilor din partid si este de asteptat ca reprezentantii PDL din plan local sa fie consultati cu privire la intocmirea calendarului scrutinului intern.
Unul dintre adeptii urgentarii alegerilor interne este chiar prim-vicepresedintele Adriean Videanu, cel care a ales, odata cu remanierea, sa se implice, mai mult in activitatea partidului.
Videanu sustinea ca nu este singurul membru al Biroului Permanent National al PDL care opteaza pentru accelerarea scrutinului intern, motivand ca noua conducere care ar urma sa fie validata in Conventia Nationala va trebui sa-si stabileasca obiectivele politice majore, anume bataliile electorale care vin.
Din punctul de vedere al multor sefi portocalii este bine sa se treaca imediat la alegeri interne, asta pentru a scadea presiunea pusa de Traian Basescu pe unii lideri pe care si i-ar dori mai degraba plecati sau arestati decat in varful PDL.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.