PDL – corcitura maidanului politic

PDL – corcitura maidanului politic

0 95

Ciudata aceasta liere. Caut sa gasesc firma producatoare a acestui lipici si nu cred ca este doar S.C.”Basescu, ha, ha, ha” S.R.L. Basescu este purtatorul de cutie cu fondante de la nunta.


Cu Boc nu a fost greu. Cand seful spiritual a inceput sa cante asa, ca pentru sine, niste bocete de viata amara, plimband ciolanul tot mai hacana, Boculet, saracul, a dat-o pe slus, cu ochelari cu tot, ca sa vada pe ce parte este carnea mai grasa.


Mai ciudata mi se pare atitudinea lui Valeriu Stoica, blondul cu pretentii la roba de eminenta cenusie. Probabil a simtit apropierea iernii si s-a gandit ca la Cotroceni sunt mai multe lemne de foc decat la Victoria. Mai ales daca stapanul focului a aruncat in taciuni o bucata de soric de oaie, ca sa miroasa a friptura.


Nu a fost complicat nici cu Stolojan. Acesta, ca si Basescu, a vazut ca nu poate juca pe stanga, avand centrarile blocate de altii, si a dat-o tot mai spre dreapta, unde era loc de intors prin accidentarea taranistilor, chiar daca pe acolo mai slaloma interul cu tricou de Harley-Davidson.


Iar ceilalti, abonati de baza ai unui bordel de stransura si cu state vechi la inselarea nevestelor, au fost usor de convins ca, daca vopsesti fatada, miroase si in interior a proaspat si curat.


?


Si totusi nu inteleg noua doctrina a ciudatei combinatii, cand vad ca este carpita din zdrente multicolore cu o ata alba putreda.


?


Oare cat o sa tina cand va incepe tavaleala alegerilor de anul viitor?


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.