PDL – comisie speciala pentru secretarii de stat

PDL – comisie speciala pentru secretarii de stat

0 94

Conducerea PDL au mandatat o comisie speciala, formata din principalii lideri si din sefi ai unor filiale, care sa analizeze, in perioada 5-12 ianuarie, candidaturile pentru functiile de secretari de stat.
Structura comisiei a fost comunicata de catre vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur, dupa sedinta BPN. Comisia este formata din primii cinci lideri ai partidului si lideri ai organizatiilor cu rezultate bune in alegeri vsi a analiza candidaturile pentru secretarii de stat, pe baza unor criterii de competenta, onestitate, profesionalistm, intergitate, spirit de echipa si efort.
Asa zisa comisie interna este formata din principalii cinci lideri ai partidului (Emil Boc, Adriean Videanu, Theodor Stolojan, Vasile Blaga, Gheorghe Flutur), alaturi de presedintii de filiale care au obtinut rezultate bune in alegeri: Arad (Gheorghe Falca), Alba (Mircea Hava), Neamt (Gheorghe Stefan), Dambovita (Florin Popescu). Este surprinzatoare lipsa sefului Organizatiei PD-L Brasov, primarul municipiului, George Scripcaru, care in ciuda unor rezultate de valoare la ultimele alegeri lipseste din comisia de analiza.
Dupa aceasta analiza, democrat-liberalii urmand sa convoace si o sedinta a Colegiului Director, pentru a definitiva lista secretarilor de stat.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.