PD va fi un adevarat partid de Opozitie

PD va fi un adevarat partid de Opozitie

0 171

Presedintele filialei Brasov a PD, George Scripcaru, a declarat ca, din moment ce PD a intrat in Opozitie, se va comporta ca atare. „Vom proceda ca un adevarat partid de pozitie, nu cum se manifesta actuala opozitie, care sustine noul Guvern”, a spus Scripcaru


Liderul PD atentioneaza ca atitudinea democratilor se va schimba si pe plan local, in special in legatura cu proiectele care nu au o conotatie politica.


Referitor la sefii serviciilor deconcentrate ale PD de la nivelul judetului, Scripcaru sustine ca acestia sunt protejati de lege, iar daca nu-si fac treaba pot fi sanctionati. „Lucrurile trebuie sa intre odata in normalitate, pentru ca suntem tara membra UE. Altfel, nu mai terminam cu schimbarile”.


Presedintele filialei PD Brasov a aratat ca situatia actuala a PD, planul de actiune pentru perioada urmatoare adaptat la noua situatie ca partid de opozitie si alte probleme vor fi discutate la 12 aprilie la Colegiul Director al PD, care se va desfasura la Brasov si la care vor participa membrii Biroului Permanent National si sefii filialelor PD din tara.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.