PD si UDMR, in razboi

PD si UDMR, in razboi

0 147

Vreti razboi? Razboi sa fie! Par a zice democratii. Dupa ce zilele trecute maghiarii au declarat ca partidul lor nu il va sustine pe presedintele suspendat Traian Basescu in cadrul campaniei premergatoare referendumului din 19 mai, a venit randul fostilor colegi de guvernare, democratii, sa declare razboi udemeristilor.


Vicepresedintele democrat, Ioan Oltean, i-a acuzat pe supusii lui Marko Bela ca prin atitudinea anti-Basescu pe care au adoptat-o au rupt orice colaborare cu PD-ul, preferand sa puna „interesele materiale mai presus decat cele ale comunitatii pe care o reprezinta”. „Asteptam mai mult echilibru si mai multa intelepciune din partea liderilor UDMR”, a declarat Oltean.


La fel ca si la votul din Parlament privind suspendarea lui Basescu, liderii UDMR spun ca electoratul sau va vota asa cum ii dicteaza constiinta.


„Sustinatorii UDMR reprezinta cam 90% din populatia maghiara si care dau directia in care votam noi si nu invers. Eu cred ca nu se identifica cu declaratile politice si politicianiste ale unui lider”, a spus senatorul UDMR, Atilla Verestoy.


Chiar daca a anuntat ca UDMR a decis sa nu il sustina la referendum pe Traian Basescu, presedintele Uniunii, Marko Bela a precizat ca formatiunea sa nu va face mitinguri sau campanie negativa la adresa presedintelui suspendat.


?


?Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.