PD nu cedeaza, nu capituleaza!

PD nu cedeaza, nu capituleaza!

0 249

Conducerea PD a decis, in sedinta Biroului Permanent National, ca directorii institutiilor deconcentrate din judete, care fac parte din Partidul Democrat, nu vor renunta la functii. Acestora, li s-a transmis sa nu cedeze in fata „presiunilor politice”.
In judetul Brasov, directorii institutiilor deconcentrate membri ai PD sunt putini, respectiv Ciprian Bancila (Agentia pentru Protectia Mediului Brasov), Camelia Bugnar (Casa Judeteana de Pensii), Florin Costin (Directia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie) si Anca Finichiu (AJOFM).


Bran vs. scaunul de la Mediu


?


Vizat de „disponibilizare” este si fostul deputat PD, Vasile Bran, care este vicepresedinte al Agentiei Nationale de Mediu, avand, dupa cum singur se lauda, rang de secretar de stat.


Intrebat zilele trecute daca va demisiona din functie, Bran a sustinut ca „nici nu se pune problema”. Pana si George Scripcaru, presedintele PD Brasov crede ca Bran se va agata de scaunul de la minister, chiar cu riscul de a ramane independent politic. De asemenea, Aristotel Cancescu (presedintele PNL Brasov), iterpelat despre situatia fostului deputat PD, a promis ca „voi discuta cu Vasile” si vom vedea daca se va pune problema integrarii acestuia in structurile PNL.


Marius Ola?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.