PD la dispozitia presedintelui

PD la dispozitia presedintelui

0 170

Presedintele PD Brasov, George Scripcaru, a anuntat ca filiala pe cere o conduce il va sprijini neconditional pe Traian Basescu si „ii vom pune la dispozitie toate resursele financiare, logistice si umane”. Scripcaru a spus ca in conditiile in care conducerea PD „a constatat ca avem de-a face cu un puci al Parlamentului si ca legi fundamentale ale statului roman, inclusiv Constitutia, sunt in pericol sa fie calcate in picioare si desfiintate, trebuie sa actionam ferm!”. Liedrul democrat sustine ca are certitudinea ca Traian Basescu va ramane presedinte indiferent de prezenta la vot, dar ca „este important sa aratam ca romanii s-au pronuntat in numar mare in favoarea mentinerii lui Traian Basescu”.


La randul sau, deputatul Ion Gontea a afirmat ca „o coalitie parlamentara de rau augur a decis suspendarea, iar acum a incalcat din nou Constitutia, schimband formularea intrebarii la care trebuie sa raspunda cetatenii la referendum”.


George Scripcaru a anuntat si ca au fost purtate discutii cu liderii PNG si ai… Uniunii Civice a Maghiarilor pentru obtinerea de spijin in demersul democratilor.


M.O.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.