PD-L si Nita vor capul lui Cancescu!

PD-L si Nita vor capul lui Cancescu!

0 64

Unul dintre cele mai aprige motive de cearta pe scena politica locala din Brasov este bugetul. Aproape toata lumea are ceva de comentat asupra felului in care au fost alocate fonduri din bugetul local.
Ultimii inscrisi pe aceasta lista sunt PSD-istii brasoveni care sunt nemultuniti de repartizarea facuta de liberalul Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov. Constantin Nita, presedintele PSD din judetul Brasov, l-a atacat in termeni destul de duri pe Cancescu, afirmand: „Pot sa inteleg faptul ca primarii liberali trebuie sa primeasca mai multi bani decat altii, pentru ca administratia judeteana este condusa de PNL, dar nu pot accepta ca unui primar liberal sa ii fie repartizate sume de sapte ori mai mari decat unuia de la PSD.”
Discutia a pornit de la sumele alocate pentru doua localitati importante ale judetului, care, insa, au primit sume foarte diferite: Fagarasul, acolo unde primaria este a PSD-ului, a primit suma de 424.000 de lei, in timp ce municipiului Sacele i-a fost repartizata suma de 1,9 milioane de lei. Si acest caz nu este unul izolat, existand mai multe astfel de „impartiri fratesti” in tot judetul. Parerea generala este ca se incearca atragerea unor primari la PNL.
Cum s-ar putea rezolva situatia? Cei mai vehementi contestatari, PSD-ul, au amenintat ca isi vor folosi toate resursele si influentele din judet pentru ca Aristotel Cancescu sa nu mai fie reales presedinte al CJ Brasov. Si astfel, marea batalie pentru puterea din judet a inceput. Dixit!

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.